افت فشار خون، اختلالی است که اکثر ما حداقل برای یکبار آن را تجربه کردهایم. این وضعیت معمولاً عادی است و نیازی به درمان خاصی ندارد. اما در صورت طولانیشدن علائمتان باید علت افت فشار خون تشخیص داده شود. سپس پزشک درمان فشار خون پایین را بر اساس علت آن تجویز میکند.
افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ حساسیت به انسولین را کاهش میدهند،.
این داروها سلولهای بتا در لوزالمعده را برای ترشح انسولین تحریک میکنند. ناتگلینید و رپاگلینید جزو مگلیتینیدهایی هستند که در حال حاضر در دسترس هستند.
اگر پزشک مشکوک شود که دارو یا دوز آن مسبب افت فشار خون است، ممکن است آنها را تغییر دهد.
شکل ۱۳: مکانیسم عمل آنتیبیوتیکها اگر این مطلب برای شما مفید بود، آموزشهای زیر به شما پیشنهاد میشود:
زمانی که فردی با استعداد ژنتیکی (یعنی فردی که نسبت به سایر اعضای جامعه احتمال بیشتری برای ابتلا به بیماری های خود ایمنی دارد) در معرض محرک های محیطی قرار می گیرد، گاهی اوقات می تواند منجر به ایجاد یک بیماری خودایمنی شود.
برخی از گلبولهای سفید از نوع فاگوسیتها سلولهای پاتوژن و سایر سلولهای مرده بدن را شناسایی کرده و آنها در خود هضم میکنند. این سلولهای بیگانه خوار با ایجاد پاهای کاذب به وسیله غشای خود، پاتوژن را احاطه کرده و آن را میبلعند و درون وزیکولهای سیتوپلاسمی خود که دارای درمان بیماری خود ایمنی با دارو انزیمهای تجزیه کننده است وارد کرده و هضم میکنند.
شکل ۱: محل قرارگیری سلول های سیستم ایمنی بیماریهای عفونی
داروهای انسولین با سرعتهای مختلفی کار میکنند. بههمین دلیل پزشک شما بسته به نیاز شما به انسولین و میزان قند خون شما، نوع و مقدار انسولین را تجویز میکند. محل هر تزریق نیز مهم است. زیرا نقاط مختلف بدن، انسولین را با سرعتهای متفاوت جذب میکنند.
وقتی سطح فشار خونتان کاهش پیدا کند، ضربان قلب افزایش مییابد و رگهای خونی در دیگر قسمتهای بدن منقبض یا باریک میشوند تا به حفظ فشار خون کمک کنند.
هرگونه نشر ، بازتولید یا بازنشر تمام یا بخشی از محتوای سایت بازده بدون کسب مجوز، غیرقانونی است و تحت پیگرد قانونی قرار خواهد گرفت.
با توجه به حساسیت حوزه سلامت تمام تلاش خود را میکنیم تا مطالبی معتبر و تأییدشده در اختیار شما قرار دهیم. ازاینرو برای انتشار
گاهی اوقات فشار خون پس از صرف غذا کاهش پیدا میکند، زیرا رودهها به حجم خون بالایی برای هضم غذا نیاز دارند.
گلبولهای سفید درون بدن در مکانهای مختلفی ذخیره میشوند که به آنها ارگانهای لنفاوی گفته میشود. از جمله این ارگانهای لنفاوی میتوان به موارد زیر اشاره کرد: